heide2.jpg

Sterk in complete beplantingsplannen

Vergo groen & advies is een echt ‘groen’ hoveniersbedrijf. Vergo hecht heel veel waarde aan de beplanting en hij besteedt daarom altijd heel veel aandacht aan de keuze van de juiste beplanting, dat wil zeggen de beplanting die het best bij u past en die in uw specifieke situatie het optimale resultaat oplevert. Vergo is ook sterk in het maken van integrale beplantingsplannen, ook voor grotere projecten, zoals bijvoorbeeld erfbeplantingen rondom woningen of bedrijven in het buitengebied. Doel van deze plannen is een onderhoudsvriendelijke beplanting te realiseren die een echte eenheid vormt en daardoor een krachtige uitstraling heeft. Vergo heeft al de nodige ervaring met dit soort projecten opgedaan en hij staat ook op dit gebied garant voor hoogwaardige kwaliteit.

Tuintips

In de maanden januari en februari is het weer tijd voor kalk. Indien het niet vriest kunt u kalk gebruiken voor uw gazon of border.

Een jaarlijkse kalk gift is op de zandgrond noodzakelijk i.v.m uitspoeling. Wilt u gericht weten hoeveel kalk er jaarlijks in uw tuin  gebruikt dient te worden.

Dan kunnen wij voor u een meting uitvoeren, wij kunnen u een correcte dosering adviseren het verwerken van kalk is ook mogelijk.

Algen, bladmossen en levermossen bestrijden.

Regelmatig krijgen wij de vraag algen, bladmossen en levermossen te bestrijden.

Het bestrijden van algen, bladmossen en levermossen gaat het beste met vochtig weer. Hiervoor gebruiken wij biologische en chemische middelen. Bestrijding is mogelijk op verharding en tussen beplanting.