uniek2.jpg

Wat doen wij?

Vergo groen & advies is een allround en full-service hoveniersbedrijf met vakbekwame hoveniers. Vergo houdt zich zowel bezig met ontwerp, aanleg, inrichting, aankleding en onderhoud van tuinen, van klein tot groot, als met het leggen van bestratingen in alle soorten, maten en vormen, het bouwen van tuinafscheidingen, pergola’s de aanleg van vijvers en de installatie van bewaterings- en verlichtingssystemen.
Vergo heeft al het materieel dat nodig is om deze werkzaamheden professioneel uit te kunnen voeren, in eigen huis en kan daardoor altijd snel, flexibel en efficiënt werken. Dat biedt zekerheid: de zekerheid van hoogwaardige kwaliteit.

Tuintips

In de maanden januari en februari is het weer tijd voor kalk. Indien het niet vriest kunt u kalk gebruiken voor uw gazon of border.

Een jaarlijkse kalk gift is op de zandgrond noodzakelijk i.v.m uitspoeling. Wilt u gericht weten hoeveel kalk er jaarlijks in uw tuin  gebruikt dient te worden.

Dan kunnen wij voor u een meting uitvoeren, wij kunnen u een correcte dosering adviseren het verwerken van kalk is ook mogelijk.

Algen, bladmossen en levermossen bestrijden.

Regelmatig krijgen wij de vraag algen, bladmossen en levermossen te bestrijden.

Het bestrijden van algen, bladmossen en levermossen gaat het beste met vochtig weer. Hiervoor gebruiken wij biologische en chemische middelen. Bestrijding is mogelijk op verharding en tussen beplanting.