uniek4.jpg

Tevreden klanten

Vergo heeft al een groot aantal tuinen - van klein tot groot, speels en strak, klassiek en modern - gerealiseerd voor een breed scala aan opdrachtgevers. Al deze opdrachtgevers hebben in Vergo een professionele partner gevonden die garant staat voor hoogwaardige kwaliteit, inzet en betrokkenheid. Vergo is bovendien een open, eerlijke en betrouwbare partner: “Ik ben geen snelle jongen en ik verkoop geen mooie praatjes. Ik wil graag een duurzame relatie met mijn opdrachtgevers aangaan en ik ben me er terdege van bewust dat zo’n relatie vraagt om openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Dat zijn voor mij dan ook kernwaarden. Daar zal ik nooit concessies aan doen.”

Tuintips

In de maanden januari en februari is het weer tijd voor kalk. Indien het niet vriest kunt u kalk gebruiken voor uw gazon of border.

Een jaarlijkse kalk gift is op de zandgrond noodzakelijk i.v.m uitspoeling. Wilt u gericht weten hoeveel kalk er jaarlijks in uw tuin  gebruikt dient te worden.

Dan kunnen wij voor u een meting uitvoeren, wij kunnen u een correcte dosering adviseren het verwerken van kalk is ook mogelijk.

Algen, bladmossen en levermossen bestrijden.

Regelmatig krijgen wij de vraag algen, bladmossen en levermossen te bestrijden.

Het bestrijden van algen, bladmossen en levermossen gaat het beste met vochtig weer. Hiervoor gebruiken wij biologische en chemische middelen. Bestrijding is mogelijk op verharding en tussen beplanting.