watermetpluim2.jpg

Onze werkwijze

Vergo gaat altijd eerst uitgebreid met u om tafel zitten om een duidelijk beeld te krijgen van uw ideeën, behoeften en wensen. Op basis van deze inventarisatie maakt hij vervolgens een schetsmatig ontwerp dat ook weer goed met u wordt doorgesproken. Kunt u zich in dit ontwerp vinden, dan maakt hij een definitief ontwerp, inclusief een heldere begroting en een duidelijke planning. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Vergo staat voor transparantie en duidelijkheid. Hij zegt precies wat hij gaat doen en hij doet precies wat hij gezegd heeft.

Tuintips

In de maanden januari en februari is het weer tijd voor kalk. Indien het niet vriest kunt u kalk gebruiken voor uw gazon of border.

Een jaarlijkse kalk gift is op de zandgrond noodzakelijk i.v.m uitspoeling. Wilt u gericht weten hoeveel kalk er jaarlijks in uw tuin  gebruikt dient te worden.

Dan kunnen wij voor u een meting uitvoeren, wij kunnen u een correcte dosering adviseren het verwerken van kalk is ook mogelijk.

Algen, bladmossen en levermossen bestrijden.

Regelmatig krijgen wij de vraag algen, bladmossen en levermossen te bestrijden.

Het bestrijden van algen, bladmossen en levermossen gaat het beste met vochtig weer. Hiervoor gebruiken wij biologische en chemische middelen. Bestrijding is mogelijk op verharding en tussen beplanting.