winterseboom.jpg

Duurzame schoonheid

Vergo creëert tuinen op maat. Zijn tuinen zijn daarom altijd uniek en nooit standaard. Zij hebben echter wel een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Zo zijn ze in de regel onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk. Verder hebben ze altijd een duidelijke structuur, een logische indeling en een evenwichtige opbouw. Bovendien zijn ze het hele jaar interessant en worden ze met het verstrijken van de jaren alleen maar attractiever.
Vergo is ook een innovatieve hovenier. Hij loopt vaak voorop als het gaat om nieuwe technieken en bijzondere materialen. Zijn tuinen zijn echter nooit modegevoelig en daardoor tijdgebonden. Vergo creëert duurzame tuinen die een tijdloze schoonheid uitstralen.

Tuintips

In de maanden januari en februari is het weer tijd voor kalk. Indien het niet vriest kunt u kalk gebruiken voor uw gazon of border.

Een jaarlijkse kalk gift is op de zandgrond noodzakelijk i.v.m uitspoeling. Wilt u gericht weten hoeveel kalk er jaarlijks in uw tuin  gebruikt dient te worden.

Dan kunnen wij voor u een meting uitvoeren, wij kunnen u een correcte dosering adviseren het verwerken van kalk is ook mogelijk.

Algen, bladmossen en levermossen bestrijden.

Regelmatig krijgen wij de vraag algen, bladmossen en levermossen te bestrijden.

Het bestrijden van algen, bladmossen en levermossen gaat het beste met vochtig weer. Hiervoor gebruiken wij biologische en chemische middelen. Bestrijding is mogelijk op verharding en tussen beplanting.